Tilaus- ja sopimusehdot

Verkkokauppa

Lipputanko.fi verkkokauppaa hallinnoi:
Plastiset Oy (Y-tunnus: 1555049-4)
Uotilantie 3
32100 Ypäjä
plastiset@plastiset.fi

Tuotteiden tilaaminen

Toimitamme tällä hetkellä tuotteita Suomeen.

Tuotteet tilataan osoitteesta www.lipputanko.fi, sivustolla olevaa ostoskoria käyttäen. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron antamista tilauksen yhteydessä.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.

Toimitustavat

Kaikki Plastiset Oy:n verkkokaupan tuotteet ovat heti saatavilla ja ne toimitetaan 2-5 arkipäivän aikana. Tilaukset toimitetaan Postin välityksellä, heidän toimitusehtojen mukaan lähimpään toimipisteeseen tai suoraan asiakkaalle. Voit valita noutopisteen verkkokaupan kassalla. Postin toimitukset Suomessa kestävät pääsääntöisesti 2–4 päivää. Tuotteita voi noutaa ilman toimituskuluja erikseen sovittuna aikana.

Toimituskulut

Yllä mainittu nouto on maksuton. Postipakettien toimituskulut määrittyvät koon mukaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakas on itse velvollinen hoitamaan mahdollisesta palautuksesta aiheutuneet kulut (lakimuutos 6/14). Normaalihintaisilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, palautusoikeutta ei ole. Jos unohdat noutaa paketin postista, niin veloitamme uudelleenlähetyskulut. Noutamaton paketti ei ole peruutus, joten noutamaton paketti maksaa 15 € ja lisäksi lähetyskulut. Ennen palautusta tai vaihtoa ole yhteydessä tuotteen myyjään sähköpostitse plastiset@plastiset.fi tai puhelimitse 0106 32100.

Reklamaatio

Mikäli lähetys on viallinen tai vaurioitunut, ilmoita siitä välittömästi. Reklamaatiot käsitellään sähköpostitse plastiset@plastiset.fi tai puhelimitse 0106 32100.

Asiakastiedot

Asiakastietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Katso lisätietoja Plastiset Oy:n rekisteriselosteesta.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.