Aurausviitta

Aurausviitta on kätevin ja suosituin tienreunojen merkintäväline. Nimensä mukaisesti aurauskepin ensisijainen tehtävä on osoittaa talvella auraajalle tien reuna, jolloin työskentely on sekä turvallista että taloudellista – tienvarsien yliauraus voi kasvattaa kuluja merkittävästi. Aurauskepillä voidaan merkitä myös auraamista haittaavat esteet, kuten isot kivet tai kiinteät rakenteet joihin ei saa osua.

Kevyt, helposti asennettava ja pitkälle näkyvä aurausviitta sopii myös muuhun merkitsemiseen teiden varsilla tai liikennöidyillä piha-alueilla. Laadukas heijastin näkyy pimeässä ajovalojen loisteessa pitkälle, lisäten ajoturvallisuutta huomattavasti.

Aurausviitat valmistetaan tarkkojen vaatimusten mukaan

Teiden varsilla näkyvien aurauskeppien tulee olla Liikenneviraston asettamien vaatimusten mukaiset. Aurausviitat valmistetaan UV-suojatusta, oranssin värisestä polypropeenista (PP). Kepin päässä oleva heijastin on R2-luokan HI-heijastavaa liikennemerkkikalvoa ja sen korkeus on 25 tai 50 mm.

Meiltä saat aurausviitat myös sinisenä ja vihreänä, erikseen tilattuna muutkin värit onnistuvat. Aurausviitat toimitetaan yksittäin tai 50 kpl nippuina.

Aurausviitan mitat

Vakiomitat
Halkaisija mm Pituus mm
16 800
20 800
20 1500
20 1800
25 1500
25 1800
32 1500
32 1800

Valmistamamme aurausviitat täyttävät Liikenneviraston asettamat vaatimukset. Plastiset Oy on Destia Oy:n auditoima toimittaja.

Kauttamme saat myös reunapaalut ja yksityistiepaalut

Valmistamme aurausviittojen lisäksi reunapaaluja ja yksityistiepaaluja esimerkiksi risteysten ja liittymien merkitsemiseen. Tutustu myös näihin tuotteisiin!

 

Aurausviitta