Turvalukittavat lipputangot (6-16 m)

Turvalukittava lipputanko vastaa muuten perinteistä, valkoista lipputankoa, mutta se on suunniteltu suojaamaan lippunaru ja sitä kautta myös itse lippu ilkivallalta. Tämä erikoistanko on suositeltava vaihtoehto esimerkiksi julkisiin kohteisiin, joissa lipputangolle on vapaa ja valvomaton pääsy. Valmistamme lipputangot kestävästä, kevyestä ja helppohoitoisesta lujitemuovista.

Soita numeroon 010 632100 ja kysy lisää

Lähetä viestiä ja tilaa lipputanko

Lukittava narukotelo

Yksi turvalukittava vaihtoehto on lipputanko, jossa on lukittava narukotelo. Tässä lipputangossa naru on tangon sisällä, ja se saadaan esille avaamalla lukittavan kotelon kansi.

Vinssillinen lipputanko

Vinssillä varustetussa turvalukitussa lipputangossa vinssi ja naru ovat lipputangon sisällä. Lipun noston tai laskun jälkeen veivi voidaan irrottaa tangosta, jolloin naru ja sitä kautta myös lippu ovat suojassa.

Lipun vastapaino

Lipun alareunassa on vastapaino, jonka avulla lippu tarvittaessa laskeutuu.

tl-vastapaino-1_6-12m-tangolle
Vastapaino
6-12 m tangolle
tl_vastapaino-127
Vastapaino
14-16 m tangolle

 

Hanki ilkivallalta suojattu lipputanko

  Pystylipun rinkula (nuoli yllä)

​Turvalukitun lipputangon mukana toimitetaan 2 kpl pystyrinkuloita, joita pitää käyttää pystylipun kanssa. Niiden avulla lippu pysyy paremmin kiinni tangossa kovallakin tuulella.

Voit tilata turvalukitun lipputangon, erilaiset liput ja viirit sekä kaikki muutkin liputukseen tarvittavat tarvikkeet Plastisetilta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Soita numeroon 010 632100 ja kysy lisää

Lähetä viestiä ja tilaa lipputanko

Lue lisää: